Andere producten

Behalve onze specialiteit brownies hebben we nog andere lekkernijen.

Appeltaart
Ambachtelijk gemaakte appeltaart.De één houdt van grote stukken appel, de ander van veel rozijntjes. Daarom spelen we graag in op de wensen van de klant. Ook een wisseling van het seizoen kan een verrassende andere appeltaart voortbrengen. Zo heeft de lente-appeltaart een frisse toets van citroen zijn eigen voorkeur. Wanneer u een appeltaart bestelt vragen wij uitgebreid naar uw wensen, zoals grootte en te gebruiken vulling. Denk hierbij aan gebruik van verschillende noten en/of (gedroogd) fruit.

Onze ‘standaard’ varianten zijn:
Oma’s appeltaart; met rozijnen en kaneel
Appelnoten; met chocoladestukjes, amandelen, hazelnoten, pecannoten en macadamianoten
Amandel karamel; met twee soorten amandelen, karamelblokjes en karamelsaus en afgemaakt met amandelschaafsel
Appelkruimel met citroen; met citroenrasp en amandelspijs onder een kruimellaag
Herfsttaart; met peren en tuttifrutti
Canadese appeltaart; met esdoornsiroop en pecankorst

We zijn helemaal niet duur!
Taartjes voor 2-3 personen kosten slechts  €3,50 per stuk!

Hoe je je appeltaart ook het liefste eet…. Helemaal overheerlijk als je hem nog even zelf een tikkie opwarmt in de oven… om je vingers bij op te eten…!

De appeltaart van 8-12 stukken kost €15,95 en wordt dagvers bereid op bestelling.
Een schattig klein mini-appeltaartje (2-3 personen) kost €3,50.
Andere formaten mogelijk (ook vierkant).
Op verzoek snijden we de taart voor, zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen.

Chocolade fudge
Weet u wat dat is, chocolade fudge? Het is lastig uit te leggen. Het is zachte chocolade, maar nog wel een beetje stevig. Vol, en romig… hemels genieten zeg maar!
De smaken chocoaldefudge die we maken zijn standaard Melk, Wit en Puur. Maar ook Puur met hazelnoten en amandelen, Melk met pistachenoten en Wit met cranberries. Wat ook winnende combinaties zijn: Melk met rozijnen-notenmix, Wit met Macadamianoten of Puur met gedroogd fruit. Prijzen zijn afhankelijk van (beschikbaarheid) van de vulling, dus helaas kunnen we geen prijzen op de website publiceren. Met een mailtje of een telefoontje naar Ansie’s BrownieStory bent u snel wijzer over de kosten!
Chocoladefudge wordt doorgaans verpakt in geschenkzakjes van 150 tot 300 gram. Chocoladefudge is ook uitermate geschikt voor winkels voor wederverkoop, want de zakjes kunnen voorzien van eigen naam en logo en worden luchtdicht gesealed voor lange houdbaarheid.

Themataart
Wat is er leuker dan een unieke taart? Speciaal voor jou gemaakt, superleuk voor kinderen maar ook volwassenen en speciale gelegenheden. Informeer naar de mogelijkheden. Standaard maken we de taart van biscuitdeeg of zogenaamd moscovisch gebak, gevuld met een roomvulling. Als afwerking maken we voornamelijk gebruik van marsepein en rolfondant, wat een mooi en gladde afwerking geeft. Voor voorbeelden en inspiratie klikt u op de link fotoboek. Neem contact op voor actuele prijzen. Per persoon dient u te rekenen op ongeveer € 1,75, met een minimum van € 15,00 voor een taart. Kijk eens bij onze fotopagina voor wat voorbeelden!

Verschillende soorten muffins
Lekkere (kleine) muffins met appelsmaak en een crunchy toplaagje bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een ‘blueberry muffin’. Deze kunnen natuurlijk ook gedecoreerd worden met bijvoorbeeld chocolade. Maar heeft u ook weleens gedacht aan hartige muffins? Zalm en dille, ham en kaas of pittige chorizo! Vraag naar de mogelijkheden! Voor grote muffins varieren de prijzen tussen €0,75 en € 1,50 per stuk (afhankelijk van de vulling). Voor minimuffins kunt u een richtprijs van € 0,40 aanhouden.
Verder kunnen we ook cakepops maken, of leuke petit fours!

Andere wensen?
Natuurlijk kan het zijn dat wat u zoekt niet bij de producten staat. Misschien heeft u zelf een recept, maar geen tijd om zelf aan het bakken te slaan. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!

Laat anderen ook genieten! Share!